بحس جسمي بيتهز من الداخل وعندي غليان من اول عضمة الانف وعضم العين لحد الراس كلها من قدام وبسمع نبضات قلبي من غير مجهود وحاسه مفيش توازن وهبوط ع طول

icon 23 يوليو 2018
بحس جسمي بيتهز من الداخل وعندي غليان من اول عضمة الانف وعضم العين لحد الراس كلها من قدام وبسمع نبضات قلبي من غير مجهود وحاسه مفيش توازن وهبوط ع طول

إجابات الأطباء على السؤال

ربما الالام بسببضعف الدم وسوء التغذية او الاذان او الجيوب او الرقبة بدل المسند , وتظهر هذه الالام كثيرا عند مستعملي وسائل التواصل والعمل المكتبي بحاجة لظام راحة مميز بين فترات العمل و قد تكون صداع .بحاجة لاجراءفحص الدم والفيتامينات , وضبط نظام التعذية والعمل والنوم والراحة , ومراقبة الضغط, , راجع طبيب الاسرة

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

ربما الالام بسببضعف الدم وسوء التغذية او الاذان او الجيوب او الرقبة بدل المسند , وتظهر هذه الالام كثيرا عند مستعملي وسائل التواصل والعمل المكتبي بحاجة لظام راحة مميز بين فترات العمل و قد تكون صداع .بحاجة لاجراءفحص الدم والفيتامينات , وضبط نظام التعذية والعمل والنوم والراحة , ومراقبة الضغط, , راجع طبيب الاسرة