انا عندى ١٦سنه واخدت ٦برشامات نوزفلكس واخدت لبن بملح لحد مارجعت وعدى حوالى ٨ايام علي الموضوع ده ولحد انهارده بحس بوجع شديد في راسي وقلبى بشكل متكرر واوقات وجع فى جسمي اعمل اى

icon 20 يناير 2019
انا عندى ١٦سنه واخدت ٦برشامات نوزفلكس واخدت لبن بملح لحد مارجعت وعدى حوالى ٨ايام علي الموضوع ده ولحد انهارده بحس بوجع شديد في راسي وقلبى بشكل متكرر واوقات وجع فى جسمي اعمل اى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد كمال الدين شون
طب عام
مشكلة النورفلكس انه باسط للعضلات قوي و للاسف طويل الفاعلية و دا اللي مخليكي بتحسي بالام بالراس و صداع و احيانا انبساط شديد للكتلة العضليه للقلب و كذلك باقي عضلات الجسم .. نصحتي ليكي انك تخدي حقن فيتامين ب 12 زي ديبوفيت عضل كل تلت ايام لمدة اسبوعين بالاضافه للبوس اندوسيد بمعدل لبوس يوميا بعد الفطار بساعتين لمدة اسبوع و المحافظة علي تناول مياه و لحوم بكثرة خلال فترة العلاج و المتابعة كل يومين مع الطبيب لمتابعة الاعراض
الدكتورة رشا محمد لطفي
طب أطفال
بصي أولا انا هتكلم عن الدافع للإقبال علي أخذ الكمية دي..لو كانت دي محاولة انتحار فعاوزه أقولك الأعراض اللي حاسه بيها دي اعراض نفسية ولكن لتقييم الحالة كلها لازم تزوري طبيب نفسي لأخذ الأدوية اللازمة لتنجب حدوث دا مرة تانيه
الدكتور جهاد جمال عبد الحي
الجهاز الهضمي والكبد
روحي لاقرب مركز سموم وفي الاغلب ده هيكون مجرد اثار من الدوا بس عشان نطمن روحي مركز سموم قريب منك