مشكله بعد الاكل والسكر

icon 12 أغسطس 2019
انا سني 22 سنه وحللت سكر لاني كنت بحس بالارهاق بعد الاكل خاصه وعلي طوول السكر التراكمي كان مضبوط السكر بعد الاكل بساعتين بيقل بقي 85 المفروض اعمل ايه عشان اضبط الارهاق ده مع العلم ان انا رفيع مش تخين مع ان الانسولين بيزيد طولي 180 ووزني 70

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
ضبط التغذية الصحية وتناول الغذاء المتكامل وفحص الفيتامينات .عند انخفاض السكر يصيبك الارهاق ويجب تنتاول السعرات الحرارية المناسبة عن طريق الكربوهيدرات السريعة اولا , سلامات