الكونجستال وال123 بياظهر في تحليل المخدرات لمده كام يوم بعد كام يوم اقدر اعمل تحليل المخدرات عادي

icon 7 أبريل 2019
الكونجستال وال123 بياظهر في تحليل المخدرات لمده كام يوم بعد كام يوم اقدر اعمل تحليل المخدرات عادي

إجابات الأطباء على السؤال

دواء كونجستال يحتوي على المادة الفعالة الباراسيتامول ، كلورفينيرامين والسودوإيفيدرين. يستخدم دواء كونجستال في حالات الحساسية واحتقان الجيوب الأنفية.
أقراص لعلاج اعراض نزلات البرد والإنفلونزا ويحتوي علي البارسيتامول.و ولا علاقة للمخدرات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

دواء كونجستال يحتوي على المادة الفعالة الباراسيتامول ، كلورفينيرامين والسودوإيفيدرين. يستخدم دواء كونجستال في حالات الحساسية واحتقان الجيوب الأنفية.
أقراص لعلاج اعراض نزلات البرد والإنفلونزا ويحتوي علي البارسيتامول.و ولا علاقة للمخدرات

الدكتور محمد علي محمد
طب عام
مافيهمش مواد مخدرة علشان يظهروا فى تحليل المخدرات الا اذا كنت حضرتك تقصد اسماء اخرى لادوية اخرى تحتوى على مواد مخدرة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت أنا كنت بشرب حشيش كل يوم وبطلت لمدة اسبوع وعندي تحليل كمان اسبوع اعمل ايه

icon 24 يناير 2022