تعرق شديد و نقص بوتاسيوم

icon 26 أغسطس 2022
السادة الدكاتره الافاضل زوجتى تعانى من اعراض ( تعرق شديد - وهن والم بالعضلات - دوخه شديده - خفقان قلب ) تم الذهاب الى اكثر من مستشفى لاخذ محلول بوتاسيوم و عمل معظم التحاليل و لم يتم التوصل الى مرض معين ( صورة دم كامله - غده - وظائف كلى و كبد - رسم قلب و ايكو ) محتاج مساعده ضرورى

إجابات الأطباء على السؤال

د. د تقي محسن
طب عام
محتاجين نعيد تحاليل الغدة في معمل يكون ثقه ومحتاجين نعمل تحليل سكر عشوائي وتراكمي وصايم ومحتاجين رسم قلب وصورة دم كامله ويتم العرض علي طبيب امراض باطنه

السن غير معلوم؟؟؟ بعد العرض على الزملاء أطباء الباطنةخليها هي اللي تتكلم ربما نحتاج إلى علاج نفسي مكثف وتدريب على الاسترخاء والتركيز وربما علاج نفسي زواجي أو أسري

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي

السن غير معلوم؟؟؟ بعد العرض على الزملاء أطباء الباطنةخليها هي اللي تتكلم ربما نحتاج إلى علاج نفسي مكثف وتدريب على الاسترخاء والتركيز وربما علاج نفسي زواجي أو أسري