خفقان او تسارع في نبضات القلب

icon 5 مايو 2020
اشعر بخفقان بمجرد الوقوف او اذا كنت منسدحه واجلس ياخذ دقيقة ويروح واحيانا اشعر ان اقدامي لاتستطيع تحملي مع العلم انو عندي الم في المعده ونقص فيتامين دال ونقص مخزون الحديد هل له علاقه في القلب ام الاشياء الثلاثه التي ذكرتها وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
تسارع ضربات القلب له عدة اسباب ممكن يكون الضغط او بسبب الادوية اوالهرمونات.. كذلك بعض الاعراض التي تعنين منها .سلامات
الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
معلش انا دخلت في تاريخك المرضي لقيت علاج كتير. جدا حضرتك بتاخديه.. وكزا حاجه ليها علاقة بنقص فيتامين دال وحديد وادوية للعظام والحساسية ممكن أعرف تاريخك المرضي علشان افيدك ؟ تسارع ضربات القلب له كزا سبب ممكن يكون الضغط او بسبب ادوية.. ممكن نقيس الضغط.. ونشوف النبض كام