مشكلتي ان خطيبي بيتكلم عن الشذوذالجنسي وانه شاف كل شويه واحد شاذ والكلام دا، ومره بقوله الممثل فلان البنات كلها بتتجن عليه فقالي والرجاله كمان بتتجنن عليه ولا لا فاستغربت لسواله وحسيت انه ممكن يكون شاذ ارجوكم افيدوني في رجل شرقي يتكلم بالطريقه دي

icon 5 أكتوبر 2011
مشكلتي ان خطيبي بيتكلم عن الشذوذالجنسي وانه شاف كل شويه واحد شاذ والكلام دا، ومره بقوله الممثل فلان البنات كلها بتتجن عليه فقالي والرجاله كمان بتتجنن عليه ولا لا فاستغربت لسواله وحسيت انه ممكن يكون شاذ ارجوكم افيدوني في رجل شرقي يتكلم بالطريقه دي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
من الصعب الحكم عليه من خلال ذلك فقط، ولكن الطريقة المثلى هي طلب التوضيح منه عندما يصدر عنه هكذا كلام وما عي الدلائل التي يدعم بها أقواله فالوقف عند الكلمة المشكوك فيها ومعالجتها بموضوعية توضح حقيقة الأمر إن كانت تتناسب مع الموقف أو أنها مجرد كلام ينبغي حينها استيضاح الهدف منه