انا بنتي عندها ووزنهاوطولهاعندها نحافه هي دايما شهية مسدوده وبتاكل وجب

icon 23 يناير 2015
انا بنتي عندها15سنه ووزنها39وطولها163عندها نحافه هي دايما شهية مسدوده وبتاكل وجبه وحده في اليوم ومن اول لقمه بتشبع وبتدوخ ومابتقدرش تكمل حاولت كتير اغير انواع الاكل بس مافيش فايده هي مكانتش هيك قبل5 شهور بس عملت عمليه ومن بعديهانفسها مسدوده عايزه حل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء الفروخ
معالج نفسي
بالسلامة ان شاء الله، لا بد من مراجعة طبيب الاسرة أو طبيب للتاكد من ان سبب انخفاض الشهية والوزن عندها ليس مشكلة عضوية، وبعدها تراجع الطبيب النفسي اذا لم يستدل على سبب عضوي ، لأن هناك عدة امراض عضوية ونفسية قد تسبب فقدان الشهية ونقصان الوزن...