أختى لما حد يزعله تبدا تاخد نفسها من الفم ويبدا صدره يتحرك ببط و بعض كده يزيد جامد و تعمل صوت عالى من الفم اثناء تنفسها و ايده و رجلها يشبكوا فى بعض (تشنجات ) و كانها مشلوله

icon 22 أكتوبر 2017
أختى لما حد يزعله تبدا تاخد نفسها من الفم ويبدا صدره يتحرك ببط و بعض كده يزيد جامد و تعمل صوت عالى من الفم اثناء تنفسها و ايده و رجلها يشبكوا فى بعض (تشنجات ) و كانها مشلوله

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذا مؤشر قلق بحاجة للتقييم والعلاج من الطبيب النفساني وعندما تبدأ الحالة تضع كيس نايلون على الفم والأنف وتتنفس به دقيقتين وتنتهي الحاله