ابنى عمرة ثمان سنوات ، شخصيتة حساسة جدا دايما يقوم بالعياط من اى حدث مش عاجبة او الخوف من شئ جديد مثل الذهاب لدكتور الاسنان حاولت اظبط نفستية بالكلام وان يتغلب على العياط

icon 21 نوفمبر 2017
ابنى عمرة ثمان سنوات ، شخصيتة حساسة جدا دايما يقوم بالعياط من اى حدث مش عاجبة او الخوف من شئ جديد مثل الذهاب لدكتور الاسنان حاولت اظبط نفستية بالكلام وان يتغلب على العياط

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الضبط يكون بالكافاءه لعدم البكاء ومواجهة الخوف