لو سمحت اتا لسة مكتوب كتابي و اول مبدا جوزي يقرب مني حسيت اني مش متجاو

icon 6 مايو 2013
السلام عليكم لو سمحت اتا لسة مكتوب كتابي و اول مبدا جوزي يقرب مني حسيت اني مش متجاوبة و ببعدة و هو حس بكدة و اضايق مني جداا بس انا مش عارفة لية و خايفة جدااا انا بحبة و كل حاجة بس خايفة يكون عندي برود جنسي ؟ ولا يمكن عشان مكنتش مرتاحة وقتها و مقلقة حد من اهلي يطلع علينا ؟ ارجو الرد لان فرحي قرب و خايفة اوووووي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الخوف ناجم عن الأحكام المسبقة والتصورات الاجتماعية والخوف الاجتماعي، والمشكلة ستختفي بعد الفرح.حاولي التفاهم مع خطيبك ،التقرب منه، والتحضير لحياة مشتركة طويلة. مبروك.