لو سمحت انا لسة انسة وخلصت الجامعة لكن في مرحلة الثانوي وعندما كنت اشعر بالشهوة كنت بعمل حركة غريبة لكنها كانت بتريحني فعلا كنت بضم رجليا جامد كانها حرف x كدة و كنت بحس بنبض كدة و بعدين بهدا خالص و بعدين خفت الحوار دة يكون حرام و بطلتة بعد مكنت بعملة كتير و خايفة يكون ضرني في حاجة ارجو الافادة معلش هل لية اضرار و اية هيا ؟

icon 30 يناير 2013
لو سمحت انا لسة انسة وخلصت الجامعة لكن في مرحلة الثانوي وعندما كنت اشعر بالشهوة كنت بعمل حركة غريبة لكنها كانت بتريحني فعلا كنت بضم رجليا جامد كانها حرف x كدة و كنت بحس بنبض كدة و بعدين بهدا خالص و بعدين خفت الحوار دة يكون حرام و بطلتة بعد مكنت بعملة كتير و خايفة يكون ضرني في حاجة ارجو الافادة معلش هل لية اضرار و اية هيا ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا أعتقد أن هذه الحركة تؤذي غشاء البكارة، حيث لم يحدث جرح. ،لا ضرر للغشاء.