كنت عايز ايه اعراض الامراض الجنسيه الملحوظه وهل تحليل صوره الدم الكامل

icon 14 يوليو 2016
كنت عايز اعرف ايه اعراض الامراض الجنسيه الملحوظه ؟ وهل تحليل صوره الدم الكامله بتظهر الامراض الجنسيه ولا ؟ولو لا ايه التحاليل اللي اقدر اعملها واعرف عندي مرض جنسي ولا وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الأمراض الجنسية لها فحوصات خاصة، ولا تظهر في الفحص العام للدم، راجع اختصاصي أمراض جلدية.