انا بشرتي سمرة ونفسي الاقي الحل ال يخليها تفتح حتى لو درجة واحدة وكمان بتظهر فيها حبوب ايه الحل لو سمحتوا المساعدة انا جالي عقدة نفسيه بسبب الموضوع دا

icon 13 مارس 2015
انا بشرتي سمرة ونفسي الاقي الحل ال يخليها تفتح حتى لو درجة واحدة وكمان بتظهر فيها حبوب ايه الحل لو سمحتوا المساعدة انا جالي عقدة نفسيه بسبب الموضوع دا

إجابات الأطباء على السؤال

د. سيران عزالدين الجباري
الجلدية والتناسلية
أولا يجب تحديد نوع الحبوب ثانيا البشرة السمرة لا أنصح من تفتيح لما له من أضرار لاكن بصورة عامة انصحك باستعمال غسول xfoliac washing مع واقي SPF 30 للبشرة الدهنية مع مراجعة طبيب مختص