أنا بشرتى مختلطة ازاى أعتنى بيها يوميا من نضارة وتفتيح وترطيب وحماية من الشمس؟ ممكن اسم الغسول أو المرطب والكريمات أو الصابونه؟ أرجو الرد ضرورى

icon 21 يونيو 2015
أنا بشرتى مختلطة ازاى أعتنى بيها يوميا من نضارة وتفتيح وترطيب وحماية من الشمس؟ ممكن اسم الغسول أو المرطب والكريمات أو الصابونه؟ أرجو الرد ضرورى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
Natry cleansing wash Phytodermica max sun care Neutrogenia exfoliative gel