سخونية

icon 28 أكتوبر 2022
المريض ٥٨ سنة، ذكر، عنده سرطان الرئة، ومريض سكر من النوع التاني، بياخد علاج اوبديفو ويرفوي، بعد الجلسة السادسة في العلاج ده حصل سخونية المرة دي طولت بقالها أسبوع مبتقلش عن ٣٨، خد زيثروماكس ٥٠٠ وباندول وفيتامين c وزنك أربع أيام، وعملنا تحليلات هعبت صورها، والسخونية مبتستقرش، أيه الحل؟

الملفات المرفقة:

IMG_20221028_210503 IMG20221028205746

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد خالد احمد
امراض الدم والاورام
من الضروري إجراء فحص زرع الدم blood culture للتأكد من خلو الدم من وجود أي بكتريا ... وكذلك يحتاج اخذ معلومات من المريض مع إجراء فحص سريري كامل له للتأكد من عدم وجود التهابات في اي مكان في الجسم وبعدها يعمل الفحوصات الضرورية وحسب الفحص السريري.