امي تعاني من سرطان الثدي مرحلة رابعة منتشر اللي الرئة هل بعد العلاج الكميائي والهرموني دة بيسيطر علي الورم في الرئة بمعني الشفاء ولا دة لطول عمر المريض فقط وان الحالة تسوء؟

icon 31 مارس 2017
امي تعاني من سرطان الثدي مرحلة رابعة منتشر اللي الرئة هل بعد العلاج الكميائي والهرموني دة بيسيطر علي الورم في الرئة بمعني الشفاء ولا دة لطول عمر المريض فقط وان الحالة تسوء؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الشعباني
جراحة عامة
مثل هذه العلاجات في المرحلة الرابعة لا تعني الشفاء من المرض، ولكن إيقافه أو تصغيره والسيطرة عليه.

تعليقات الزائرين

م م

امي عندها سرطان الثدي وانتقل للرئه هل في امل انها تشفي خالص

icon 1 مارس 2023