التهاب الاعصاب الدماغية

icon 27 أكتوبر 2021
كنت باخد حقنة بنسيتارد لمدة١٠سنين وآخر حقنة خدتها عملتلي إلتهاب ف الأعصاب اخدت علاج(لوسيدريل وتيبوفورتين ونيوروروبين) لمدة ٣سنين بشكل متقطع بس الالتهاب والطقطقة لسه موجودة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ينصح بعمل رسم عصب بالكمبيوتر على الطرفيين العلويين والسلفيين وافادتنا بالنتيجة لتقييم حالتك ووصف العلاج اللازم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اخدت حقنه الروماتيزم وحصل لي حساسيه جامد في وجهي وجسمي كله اتصرف ازاي

icon 6 أبريل 2024