كان عندى ارتجاج بالمخ وعملت اشعة ct brain. وطلعت سليمة الحمد لله. هل انا محتاج اعمل اشعة رنين مغناطيسى علشان اتأكد انى كويس. ولا الاشعة المقطعية كفاية؟

icon 6 فبراير 2015
كان عندى ارتجاج بالمخ وعملت اشعة ct brain. وطلعت سليمة الحمد لله. هل انا محتاج اعمل اشعة رنين مغناطيسى علشان اتأكد انى كويس. ولا الاشعة المقطعية كفاية؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
يفضل عمل اشعة رنين مغناطيسى على المخ لانها اعلى فى الدقة فى تصوير جميع اجزاء المخ والجمجمة مع ابلاغنا بالنتائج على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى للاطمئنان على حالتك