عندى فى غايه الاهميه انا فرحى قريب ان شاء ووضعت خلطه كريم بيتاديرم وجي

icon 11 مارس 2012
السلام عليكم عندى سؤال فى غايه الاهميه انا فرحى قريب ان شاء الله ووضعت خلطه كريم بيتاديرم وجيلسوليد وتريتوسبون على المنطقه الحساسه لتفتيحها وافتحت لدرجه ان بقت فيها بقع غامقه وجزء فاتح جدا عن الجسم مع العلم انى سمراء ارجو ذكر اسم كريم يخلى لون المنطقه الحساسه متجانسه ولونها موحد مع العلم ان فرحى بعد 3 شهور ارجو سرعه الرد وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لون الجسم الأسمر يكون بسبب زيادة هرمون الميلانين الذي يصبغ الجلد باللون الأسمر ، يمكنك استخدام كريم فيد آوت لمدة شهر فهو يبيض المنطقة جيدا أو كريم بيوتي آند شاين يبيض اللون خلال أسبوع أو كريم بيرفكت وايت بيرل ليلي كومبلكس أو كريم نيوستراتا بيوتيك اسكن وايتننغ أو كريم ستريتوسبوت أو كريم إنلايتيكس فهو ممتاز ويوحد لون البشرة خلال شهر على أقصى حد.