بعد اذن حضرتك كنت عايزة اسم كريم تفتيح للبشرة بس لوسمحت يكون كويس لان انا فرحى قرب انا عندى بقع من حب الشباب وتغيير لون من الشمس وجلسات التقشير تكلفتها كتيرة جدا

icon 22 أبريل 2013
بعد اذن حضرتك كنت عايزة اسم كريم تفتيح للبشرة بس لوسمحت يكون كويس لان انا فرحى قرب انا عندى بقع من حب الشباب وتغيير لون من الشمس وجلسات التقشير تكلفتها كتيرة جدا

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
كريم Inlightex أوPretty Cream ،أو Unitone 4 Urbutine