خطيبي عنده صدفيه مع العلم ان ابن اخته عند مرض في جهاز المناعه و انا اختي عندها مرض في المناعه داممكن يعمل مشكله في الخلفه بعد الجواز مع العلم برضو ان احنا مفيش اي صله قريه بنا

icon 21 مايو 2019
خطيبي عنده صدفيه مع العلم ان ابن اخته عند مرض في جهاز المناعه و انا اختي عندها مرض في المناعه داممكن يعمل مشكله في الخلفه بعد الجواز مع العلم برضو ان احنا مفيش اي صله قريه بنا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المعتصم حمود القصابي
الجلدية والتناسلية
الامراض المناعية تزيد نسبة الاصابه بها عند وجود تاريخ عائي لكن لا يشترط حدوثها.
الدكتور ابراهيم نجم
الجلدية والتناسلية
الصدفيه و الامراض المناعيه قد تنتقل بالوراثه ، ولك ليس شرطا ان يكون المولود عنده صدفيه