انا مش فاهمه هوا حضرتك تقصد ان كريمunitone arbutine فيه كورتيزون ؟؟؟؟ يعني هوا مضر ولا ايه؟؟ ارجوك فهمني

icon 28 ديسمبر 2012
انا مش فاهمه هوا حضرتك تقصد ان كريمunitone arbutine فيه كورتيزون ؟؟؟؟ يعني هوا مضر ولا ايه؟؟ ارجوك فهمني

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
لا ،كريم unitone 4 " arbutin يتكون من arbutin 2% + kogic acid ,glycolic acid , vit C" ولا يوجد من بينها الكورتيزون وننصحك باستخدامه. .