انا عندي وفي وشي فيه بقعه بيضاء بقالها سنين بتظهر اكتر مع الاجهاد الشد

icon 29 يونيو 2013
انا عندي 28 سنه ..وفي وشي فيه بقعه بيضاء بقالها سنين بتظهر اكتر مع الاجهاد الشديد في الشغل روحت لدكتوره امراض جلديه قالت ان وشي محتاج توحيد لون نصحتني استخدم مرهم تبييض وواقي من الشمس لكن بطلت ده كله بعد فتره لان واقي الشمس بيبقي ظاهر جدا علي الوش وانا شغال في شركه وبتعامل مع ناس كتير..وبعدين مش ببقي مستريح لان مايصحش ان راجل يبان كانه حاطط كريم ..وفي نفس الوقت حاسس بمشكلة وشي العويصه نفسي اخلص منها وقبل مااتجوززز...لان كده شكلي مش هاخش دنيا :)))

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
إستخدم بودرة بالمغرب اسمها الداد تخلط مع الحنة و تستخدم قبل الحمام المغربي توحد لون البشرة و الشيء الطبيعي اذا ما نفع ما يضر