انا عندى وبرجع الكل على طول واول ماصحى من النوم ارجع حاجات كده لونه اص

icon 1 أكتوبر 2015
انا عندى 28 سنه وبرجع الكل على طول واول ماصحى من النوم ارجع حاجات كده لونه اصفر وطعمها مر اوى وبرجع بعد الغدا اتغداء وانام اصحى ارجع الكل زى ماهو بنفس الطعم ومعنديش الم ول حاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زياد دلول
جراحة عامة
اسباب الاقياءات كثيرة جدا ومتنوعة . تحدث في اطار الكثير من الامراض الهضمية وغير الهضمية . الاقياءات التي تصفها هي اقياءات صفراوية واسبابها كثيرة . منها على سبيل المثال لاالحصر : الارتجاع المريئي والصفراوي- كسل المعدة - بعض الادوية .. الخ. لذلك لابد من مراجعة اخصائي الجهاز الهضمي وقد تحتاج لمنظار علوي او بعض التحاليل والاشعة .