عدوي الجيارديا لامبيليا

icon 23 يونيو 2021
لو سمحت انا عندي جيارديا من ثلاث سنوات مش بتتعالج الدكتور اداني فلاجيل لمده اسبوعين وماتعالجتش وبعد فتره خدت فلاجيل تاني عشر ايام وبردو واخيرا جبت بروتوزول وخدت اربع اقراص جرعه واحده وكررتها تاني بعد اسبوع وعملت التحاليل بعدها بفتره ولقيت الطفيل بردو مع العلم انه مسببلي عسر هضم شديد.وشكراً

إجابات الأطباء على السؤال

غالبا العدوى من الماء ف تجنبي شرب ماء غير نظيف الامبيليا مرض يعرف عنه انه ينكس بعد العلاج  يجب المتابعة مع أخصائي جهاز الهضم لمتابعة الحالة  و تكرار العلاج ان لزم .

د. محمد انس احمد مروان نشواتي
باطنية

غالبا العدوى من الماء ف تجنبي شرب ماء غير نظيف الامبيليا مرض يعرف عنه انه ينكس بعد العلاج  يجب المتابعة مع أخصائي جهاز الهضم لمتابعة الحالة  و تكرار العلاج ان لزم .