كنت اعانى من دودة الاميبا والاسكارس واخدت اقراص فلاجيل لمده اسبوع وبداكس لمده تلاته ايام وكررت العلاج بعد اسبوع وقمت بعمل تحليل براز وظهر ان rbcs 8-10 وطعام غير مهضوم فما سبب

icon 10 أكتوبر 2017
كنت اعانى من دودة الاميبا والاسكارس واخدت اقراص فلاجيل لمده اسبوع وبداكس لمده تلاته ايام وكررت العلاج بعد اسبوع وقمت بعمل تحليل براز وظهر ان rbcs 8-10 وطعام غير مهضوم فما سبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
عليك بتجنب التوتر والقلق ولاتستخدم ادوية دون استشارة طبيب والتحليل طبيعي