صداع دائم و نزيف الانف

icon 10 مارس 2021
بقالي ٤ ايام بعاني من الصداع الدائم وخت مسكن مرتين ومعملش اي حاجة وف اليوم التاني مناخيري نزفت دم بسيط والنهاردة اول ما صحيت الصداع متوقفش ومناخيري نزفت دم غزير وقست الضغط كان مظبوط مش عالي

إجابات الأطباء على السؤال

بعد العرض على أخصائي الأنف والأذن والحنجرة والباطني ربما يطلب تحليل دم كامل ثم ياتي دور العلاج النفسي....

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي

بعد العرض على أخصائي الأنف والأذن والحنجرة والباطني ربما يطلب تحليل دم كامل ثم ياتي دور العلاج النفسي....