صداع اول مره يجيلي من مدة

icon 15 نوفمبر 2022
جالي صداع شديد جدا اول مره يجيلي كان ف الجزء الشمال من الدماغ اول ماصحيت من النوم وقومت من ع السرير مسكت دماغي من شده الوجع وبعدين نزفت من تحت بس مش دم بيريود دم كان لون نضيف ومنزلتش دم تاني بعد اللي حصلي دا وبعدها بساعه حصلي نفس الصداع الشديد دا لدرجه اني كنت بعيط من شده الألم

إجابات الأطباء على السؤال

د. وائل سيد احمد ابو النور
طب عام
هناك أسباب كثيرة لهذا الصداع يجب مراجعة طبيب والكشف عنده لمزيد من التأكد والوصول للتشخيص الدقيق