ما علاقه التبول بالازمه القلبيه .جدتي عندها القلب وشرايين القلب كلها مسدوده والمفروض تعمل قسطره بس خطر عليها لانها سنها كبير 75سنه ف بتاخد علاج مدي الحياه منذ 20سنه ف كل ما تستعمل الحمام تأتي لها الأزمة

icon 12 فبراير 2014
ما علاقه التبول بالازمه القلبيه .جدتي عندها القلب وشرايين القلب كلها مسدوده والمفروض تعمل قسطره بس خطر عليها لانها سنها كبير 75سنه ف بتاخد علاج مدي الحياه منذ 20سنه ف كل ما تستعمل الحمام تأتي لها الأزمة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ذلك بسبب تقدم الحالة بحيث أقل جهد يسبب إجهاد للقلب

تعليقات الزائرين

Amr Sayed Amr Sayed

عاوزه أجابه مفصله ومفيده علشان عندي نفس الحاله عندما تعمل إخراج بول بالتالي قلبها يتعبها

icon 22 نوفمبر 2023