ما هي الاخطاء الوارد حدوثها اثناء رسم القلب بالمجهود يخلي النتيجه بايظه وهل لو اتغلط ف رسم القلب بالمحهود بس اتعمل ايكو يبين المشاكل اللي سقطت من رسم القلب يالمجهود

icon 18 أبريل 2018
ما هي الاخطاء الوارد حدوثها اثناء رسم القلب بالمجهود يخلي النتيجه بايظه وهل لو اتغلط ف رسم القلب بالمحهود بس اتعمل ايكو يبين المشاكل اللي سقطت من رسم القلب يالمجهود

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
السؤال غير واضح و يفضّل مراجعة طبيبك لمعرفة القصة السريرية بشكل أوضح