انا الضغط عندى عالى من شهرين وكل لما بقيس الضغط بلاقيه وتانى يوم واليو

icon 7 سبتمبر 2015
انا الضغط عندى عالى من شهرين وكل لما بقيس الضغط بلاقيه100/160 وتانى يوم 90/140 واليوم التالت 85/125 وبعد يومين يرجع تانى الى100/160 ويرجع يقل تانى فهل انا مريض ضغط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
إذا كان الارتفاع رصد وأكد من قبل طبيب نعم وينبغي استكمال الفحوصات الخاة لتحديد درجة تقدمه وسببه إن أمكن