هل الصيام يضر مريض السكر ؟ وكيف يتم تنظيم موعد الادوية ليتناسب مع موعد الفطور والسحور؟

icon 22 أبريل 2018
هل الصيام يضر مريض السكر ؟ وكيف يتم تنظيم موعد الادوية ليتناسب مع موعد الفطور والسحور؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامه محمد الجندى
الابحاث العلمية والمخبرية
الصيام مفيد جددا لمريض السكر ولا يضر يمكن تنظيم جرعة العلاج افطارا وسحورا لو كنت بتاخد قبل الافطار والغدا يبقى قبل الافطار والسحور شفاك الله وعافاك