لو اتبعت حمية للسكر هل من الممكن ان اشفى منه تماما .. ؟ اريد نصائح تغذيه للمحافظه على عدم ارتفاع السكر والحد منه وشكرا ..

icon 14 أبريل 2016
لو اتبعت حمية للسكر هل من الممكن ان اشفى منه تماما .. ؟ اريد نصائح تغذيه للمحافظه على عدم ارتفاع السكر والحد منه وشكرا ..

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد بشير محمد
الغدد الصماء
عند وجود السكري لا شفاء اكيد منه ولكن اتباع الحمية والرياضة وتنزيل الوزن ممكن ان يعيد مستويات السكر طبيعية لوقت طويل