تحليل شخصية زوجى سابعث المشكلة فى رسالتين فاانا متزوجة من سنتين وكان زوجى معي في نفس الجامعة ولكنى لم اراه الا يوم ان جاء ليخطبنى لانه يرانى ويسمع عنى وعن اخلاقي من جميع من كانوا بالجامعة طلاب واساتذة وقال لي انه مثلي ولايتحدث مع بنات وهذا صحيح بالفعل ولكن المشكلة انه كان دائما ومنذ خطوبتناوحتى الان وهومن نفسه ييجى يقعد يحكيلي عن ازاي البنات كانت هتموت عليه فى الجامعة وان هو كان بيصدهم ونا والله عمرى ماعملت زيه وذكرتله اي شئ من المحاولات اللي كانت بتحصل معايا بس مره كان معايا وانا بشترى هدوم الفرح ولاقيته بيهظر مع البنت اللي في المحل استغربت اوي لان ده عكس شخصيته ونسيت الموضوع ده لكن من 3 شهور كنا متجمعين في بيت حماى كام يوم عشان فرح اخت جوزي والمفروض ان هو بيكسف وعمره مايعرف يكلم بنات وده على لسانه هو فوجئت بيه عمال يهظر بطريقة على غير عادته وكانه بيحاول يلفت الانتباه مع زوجة اخوه وهى طبعها اصلا بتقعد تهظر مع الشباب واخوات جوزها عادى عكسى تماما فانا بتحرج جدا اواحنا ماكناش بنشوفهم الا كل فين وفين ينى هوماكانش بيشوفها عشان يتعود عليها وكل ماتقول هي كلمة هايفه يقعد يضحك جامد ويهظر هوكمان بكلام هايف لمجرد انه يلفت نظرها فواجهته وقلتله اني ملاحظه انه اتغير وانه مش الانسان اللي اعرفه واني خدت بالى انه مبقاش ينكسف وانه بيهظر مع البنات من غير مااحدد الشخصية قالي ده صحيح وانه حاسس انه اتغير واني ماقصرتش معاه في حاجه بس هو حاسس انه لازم يتغير ويحاول يعرف بنات وانه كان غلط لما كان مبيكلمش بنات قولتل يبقى دي شخصيتك الحقيقية وانت كنت متخفي في شخصية الانسان المؤدب لما لاقيتها بتجذب الناس ليك بس بدات تمل من الشخصية دى وترجع لحقيقتك ويوم فرح اخته لبس بدلةوبعد الفرح قعد طول الطريق يحكيلى ان الناس كلها عمالة تبص عليمن شياكته وان البنات كلهم في الفرح منزلوش عينهم من عليه من يوم مااتخطبنا وهو دايما يحكيلى ان عن ان الناس بيقولوا عليه احسن واحد وكان دايما يشكر في نفسه وده لحد دلوقتى مع انى والله دايما بثنى عليه وامدحه اقصد انى مش مقصرة معاه فى النقطة دى .التغييراللى لاحظته ايام فرح اخته كنا في مصر احنا اصلا قاعدين في بلد عربي يعني مجتمع مغلق اكيد عن مصر المشكلة اني حاسة ان هو لو اتيحتله الفرصة ولقي جو في بنات وكلام وهظار ذى مصر حاسه انه ممكن يخونى في يوم من الايام معلش انابعت رسايل كتير عشان المساحة مشبتاخد غير كمية معينة ارجو تحليل نفسى صادق لزوجى

icon 10 مارس 2011
تحليل شخصية زوجى سابعث المشكلة فى رسالتين فاانا متزوجة من سنتين وكان زوجى معي في نفس الجامعة ولكنى لم اراه الا يوم ان جاء ليخطبنى لانه يرانى ويسمع عنى وعن اخلاقي من جميع من كانوا بالجامعة طلاب واساتذة وقال لي انه مثلي ولايتحدث مع بنات وهذا صحيح بالفعل ولكن المشكلة انه كان دائما ومنذ خطوبتناوحتى الان وهومن نفسه ييجى يقعد يحكيلي عن ازاي البنات كانت هتموت عليه فى الجامعة وان هو كان بيصدهم ونا والله عمرى ماعملت زيه وذكرتله اي شئ من المحاولات اللي كانت بتحصل معايا بس مره كان معايا وانا بشترى هدوم الفرح ولاقيته بيهظر مع البنت اللي في المحل استغربت اوي لان ده عكس شخصيته ونسيت الموضوع ده لكن من 3 شهور كنا متجمعين في بيت حماى كام يوم عشان فرح اخت جوزي والمفروض ان هو بيكسف وعمره مايعرف يكلم بنات وده على لسانه هو فوجئت بيه عمال يهظر بطريقة على غير عادته وكانه بيحاول يلفت الانتباه مع زوجة اخوه وهى طبعها اصلا بتقعد تهظر مع الشباب واخوات جوزها عادى عكسى تماما فانا بتحرج جدا اواحنا ماكناش بنشوفهم الا كل فين وفين ينى هوماكانش بيشوفها عشان يتعود عليها وكل ماتقول هي كلمة هايفه يقعد يضحك جامد ويهظر هوكمان بكلام هايف لمجرد انه يلفت نظرها فواجهته وقلتله اني ملاحظه انه اتغير وانه مش الانسان اللي اعرفه واني خدت بالى انه مبقاش ينكسف وانه بيهظر مع البنات من غير مااحدد الشخصية قالي ده صحيح وانه حاسس انه اتغير واني ماقصرتش معاه في حاجه بس هو حاسس انه لازم يتغير ويحاول يعرف بنات وانه كان غلط لما كان مبيكلمش بنات قولتل يبقى دي شخصيتك الحقيقية وانت كنت متخفي في شخصية الانسان المؤدب لما لاقيتها بتجذب الناس ليك بس بدات تمل من الشخصية دى وترجع لحقيقتك ويوم فرح اخته لبس بدلةوبعد الفرح قعد طول الطريق يحكيلى ان الناس كلها عمالة تبص عليمن شياكته وان البنات كلهم في الفرح منزلوش عينهم من عليه من يوم مااتخطبنا وهو دايما يحكيلى ان عن ان الناس بيقولوا عليه احسن واحد وكان دايما يشكر في نفسه وده لحد دلوقتى مع انى والله دايما بثنى عليه وامدحه اقصد انى مش مقصرة معاه فى النقطة دى .التغييراللى لاحظته ايام فرح اخته كنا في مصر احنا اصلا قاعدين في بلد عربي يعني مجتمع مغلق اكيد عن مصر المشكلة اني حاسة ان هو لو اتيحتله الفرصة ولقي جو في بنات وكلام وهظار ذى مصر حاسه انه ممكن يخونى في يوم من الايام معلش انابعت رسايل كتير عشان المساحة مشبتاخد غير كمية معينة ارجو تحليل نفسى صادق لزوجى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذا لا يعكس اضطراب في الشخصية ولكنه نمط سلوكي يتسم به البعض ومجرد لفت الانتباه يكفي لكي يجعله يتدارك الموقف ويعود إلى التصرف الطبيعي الذي يتناسب مع وضعه الاجتماعي والوظيفي