الاثار الجانبيه لادويه جرثومه المعده

icon 18 يوليو 2019
هل الاثار الجانبيه لاستخدام ادويه لجرثومه المعده ممكن تتسبب في طفح جلدي وصعوبة شديده ف البلع والم ف المعده علما الاعراض دي ظهرت بعد أسبوع من تناول العلاج ومكنتش موجوده وانا كنت اتحسنت ولكن فجأه ظهرت الاثار دي عليا ف هل دا طبيهي علما ان الدكتور قالي اكمل العلاج عادي وان دي اثار عاديه من العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني حسام بدوي
صيدلاني
لو الاعراض مستمرة او بتتصاعد بعد الاسبوع الاول ينصح بتغيير العلاج او مراجعة طبيب اخر