ماهي الجرعة المناسبة من السيدوفاج في حال تم استخدامه لغير مرضى السكر بهدف التخسيس

icon 2 فبراير 2016
ماهي الجرعة المناسبة من السيدوفاج في حال تم استخدامه لغير مرضى السكر بهدف التخسيس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور الصيدلاني محمد ابوزيد
دكتور صيدله
يمكنك استخدم سيدوفاج ابتداء بجرعة 500 مغم يوميا وملاحظة الفرق خلال شهر او اثنين ولكن يرجى توخي الحذر إذا كنت تعانين من امراض في القلب او الكبد او الكلية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ممكن طفل 13سنة ياخد سيدوفاج لانة رافض اي نوع من الدايت وحتي لما بنظم الاكل بس بيتكلم من ورايا وجسمة بيزيد جامد

icon 21 سبتمبر 2022
اسد الجزار اسد الجزار

ممكن اعرف اسباب المناطق الغامقه في الجسم وهل استخدام سيدوفاج هيزلها والجرعه المستخدمه للتخسيس

icon 19 يونيو 2023
Mohamed Abu Lmagd Mohamed Abu Lmagd

ممن اخد سيدوفاج وانا لا اعاني من السكر ولكن عندي حساسيه في الجلد وكيف استخدم هذا العلاج وانا شاكر لحضرتك يا دكتور

icon 29 يوليو 2023