لو سمحت هل يسمح باستخدام المنوم دورميفال لسن 12 سنة وهل هو سريع المفعول والشخص بعد ما بياخده بينام بعده بقد ايه؟

icon 19 يونيو 2019
لو سمحت هل يسمح باستخدام المنوم دورميفال لسن 12 سنة وهل هو سريع المفعول والشخص بعد ما بياخده بينام بعده بقد ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني حسام بدوي
صيدلاني
يمكن استخدامه لاي سن اكبر من ٣ سنوات مفعوله بيبدا خلال ساعة لكن تاثيره بيزيد بشكل تدريجي مع الاسخدام اليومي، يعني اول جرعة و يمكن تاني و تالت جرعة مش هيكون لهم تاثير كبير