سبب الشعور بملوحة فى الفم بعد تناول الكالسيوم

icon 30 يوليو 2022
سبب الشعور بملوحة فى الفم و حرقان فى الشفتين و جفاف فى الحلق بعد تناول مكملات غذائية تحتوي على الكالسيوم مع العلم مع وقف تناول الكالسيوم تزول الاعراض

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالفتاح
صيدلاني
اهلا بيك الكالسيوم طعم معدني وملحي غير مرغوب بالمره و معظم الناس بتضايق من طعمه،، في شركات بتتغلب علي الطعم بتاعه باضافات تحسن طعم الحبوب وتغطي علي المرار الي حد ما وبيبقي طعمه مقبول زي اوستيوكير حبوب مثلا