سكر النوع الثاني استشاره علي الجلفس ميت ٥٠ ١٠٠٠

icon 9 أغسطس 2021
انا كونت باخد جلفس ميت ٥٠/٥٠٠ وكان السكر بيكون من ٣٥٠ الي ٤٥٠ غيرت ب جلفس ميت ٥٠/١٠٠٠ بقي ٢٥٠ الي ٢٧٠ اخد حاجه مع الجلفس تساعد علي نزول السكر ولا ايه شكوا لوقتكم ولكم الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني محمود ثابت
صيدلاني
يجب مراجعة الطبيب قبل اخذ اي ادوية للسكر و انصحك بالمشي او ممارسة اي رياضة خفيفة و تنظيم الوجبات و الاقلال من الدهون و النشويات و تعويضها بالخضروات الطازجة و الاغذية الصحية و مراقبة للسكر بعد الاكل ( الوجبة ) بساعتين يوما