انا باخد مكمل غذائى mamy vital و باخدً حمض الفوليك و الاثنين بعد الغداء ينفع مع بعض حاجه فيهم بتأثر على مفعول التانى ؟

icon 14 مارس 2019
انا باخد مكمل غذائى mamy vital و باخدً حمض الفوليك و الاثنين بعد الغداء ينفع مع بعض حاجه فيهم بتأثر على مفعول التانى ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني حسام بدوي
صيدلاني
لا عادي مفيش تعارض بينهم

تعليقات الزائرين

محمد  مطر محمد مطر

1 هل تناول حمض الفوليك ٥ ملجم مع حبوب بريجناتا مضر في الشهر الاول للحامل

icon 10 ديسمبر 2022