استفسار عن دواء اماريل

icon 27 يناير 2023
الاثار الجانبيه لدواء اماريل وهل الدوا دا فيه اعراض و هيعمل مشاكل لشخص ف السن ٢٠

إجابات الأطباء على السؤال

من أكتر المشاكل اللي ممكن يعملها الأماريل وخصوصا مع عدم متابعة واهمال الأكل ، هو نزول السكر والشعور بضربات قلب سريعة وعرق غزير ودوخة ، وطبعا دي بنلحقها بعصير برتقال بسكر

د. فؤاد عثمان
صيدلاني

من أكتر المشاكل اللي ممكن يعملها الأماريل وخصوصا مع عدم متابعة واهمال الأكل ، هو نزول السكر والشعور بضربات قلب سريعة وعرق غزير ودوخة ، وطبعا دي بنلحقها بعصير برتقال بسكر