انا كنت عايز اسال على منوم خفيف يكون مفعولو سريع بس اخرو من ٦ ٨ ساعات

icon 21 يناير 2017
السلام عليكم..انا كنت عايز اسأل على منوم خفيف يكون مفعولو سريع بس اخرو من ٦-٨ ساعات..عشان انا بيجيلى وجع من درس العقل قوى جدا و بحتاج انام عشان الامتحانات..شكرآ جزيلا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بسام ابو الرب
طب عام
لا ينصح باستخدام اي ادوية بدون وصفة طبية من الطبيب ، وعليك مراجعة طبيب الاسنان لأخذ الاجراء الطبي المناسب فيما يتعلق بضرس العقل.
الدكتور علي حلمي
امراض الدم والاورام
الميلاتونين فعلا منوم طبيعي وقليل الضرر ونادر الاعراض الجانبيه
الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
ميلاتيون او ميلاتونين افضل منوم طبيعي ولا يضر جرعه 3 او5 مع مره قبل النوم