كنت عايزة يعني ايه تاج لل وايه الحالات اللي ال بيلجا فيها للتاج

icon 18 مارس 2012
السلام عليكم كنت عايزة اعرف يعني ايه تاج للسنة؟ وايه الحالات اللي الدكتور بيلجا فيها للتاج؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
ان ما يسمى تاج للسن ينصح به طبيب الاسنان من اجل الحفاظ على السن وخاصة اذا تم معالجة السن معالجه لبيه او وجود حشوة اسنان كبيرة الحجم فالتاج فى هذه الحالات يقوم بحماية السن من العوامل الخارجيه ويساعد فى اطالة عمر السن او الضرس فى الفم