التهاب الناسور العصعص

icon 15 يونيو 2022
يوجد لدي زوجي ناسور عصعص وفيه التهاب شديد ووجود دم وصديد اخذ مضاد حيوي ومضاد التهاب وكريم فيوسيدين عاوزة اعرف هل ده كافي علشان الالتهاب يروح وبعدها يعمل ليزر وله مفروض يعمل ايه تاني ولم يحط الكريم يطهر قبلها المكان بي بيتادين وله لا وهل يغطي المكان بشاش طبي لكثرة الدم والصديد ام لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامة العبدالله
جراحة عامة
يفضل إجراء مغاطس ما مع بيتادين، بعد تحسن الالتهاب ممكن اجراء العملية