استشارة دكتور مسالك بولية فانا متعبة حقا

icon 13 أكتوبر 2020
ونهارده طلع من فتح الشرج مع الغازات افرازات بيضة كتيرة زي الجيلي لزقت في هدومي ومصارين معاها وريحتها وحشه اوي ومش عارفة دي اية هرسلك صوره فيها هذه الافراز ومصارين ارجو الرد في اسرع حال وعرفني وانصحني اعمل اية وهل فيه خطر ولالا ؟ جزاك الله كل خير في انتظار الرد

إجابات الأطباء على السؤال

د. مؤيد جمعه
جراحة عامة
عليكم السلام عليك مراجعة طبيب جراحة عامة لاجراء فحص سريري يوجد خراج او ناسور شرجي