ما سبب ما اعاني منه وما العلاج

icon 11 يناير 2023
محتاجه حد يقولي اي اللي ف التحليل بالظبط واي اسباب انخفاض وارتفاع النسب الموجوده ف التحليل للعلم انا عندي غده تحت الفك وغده ف الخد عباره عن كره متحركه بدون الم انتفاخ الغدد مش ظاهر ع الجلد من برا بحس بيهم لما بجسهم فقط وواحده من الغدد بقالها ٣ اسابيع موجوده ومش بيروحو بالمضاد الحيوي اي اسباب الغدد

الملفات المرفقة:

IMG_20230110_200858_778

إجابات الأطباء على السؤال

تحتاج مضاد حيوي Tavanic 500 كبسوله يوميا. لمده 1٠ ايام. ولو استمر كما هو نحتاج ناخذ عينه جراحيه باستئصالهم بعمليه بسيطه بمخدر موضعي

الدكتور رفيق عبده جعفر
جراحة عامة

تحتاج مضاد حيوي Tavanic 500 كبسوله يوميا. لمده 1٠ ايام. ولو استمر كما هو نحتاج ناخذ عينه جراحيه باستئصالهم بعمليه بسيطه بمخدر موضعي