سامعه بعمليه شفط دهون بتتعمل ف الانف عباره عن جلسات هل ده صحيح ولو ده فعلا عايزة اعرف بتتعمل ازاي وهل الدهون ممكن ترجع تاني+عندي خدوش سطحيه فالوجه اقدر اعالجها ازاي؟بليز رد

icon 6 يونيو 2015
سامعه بعمليه شفط دهون بتتعمل ف الانف عباره عن جلسات هل ده صحيح ولو ده فعلا عايزة اعرف بتتعمل ازاي وهل الدهون ممكن ترجع تاني+عندي خدوش سطحيه فالوجه اقدر اعالجها ازاي؟بليز رد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم مرقص
جراحة عامة
لم اسمع بشيء من هذا القبيل.
الدكتور هشام الشعباني
جراحة عامة
لم أسمع بمثل ذلك. الرجاء مراجعة أخصائي جراحة التجميل. ومن الممكن علاج مثل هذه الخدوش بالليزر عند أطباء الجلدية أو التجميل