جدا يا لرد علية بس بعد ازنك يا حضرتك قولتلى على كريم كونتراتوبكس للجرو

icon 31 أكتوبر 2012
شكرا جدا يا دكتور لرد علية بس بعد ازنك يا دكتور حضرتك قولتلى على كريم كونتراتوبكس للجروح القديمة انا لما قريت على النت لاقيت انة ممكن ان يضاف الية بيبانثين كريم البرتقالى فدة احسن ولو انا استخدمتة مع بعض ولوتعرضت لشمس كتير فى ضرر على بشرتى بعد وضعة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا ضرر منه ، ولكن المهم أن يأتي بنتيجة، فهي تحتاج لوقت طويل.