ظهور قطعة لحم في منطقة الشرج

icon 13 مايو 2021
انا فتاه عمري ١٩ لاحظت ظهور قطعة لحم او ورم في فتحة الشرج

إجابات الأطباء على السؤال

د. عوضه الخثعمي
جراحة عامة
اذا كان فيه الم فقد يكون بواسير ملتهبة واذا كان بغير الم فهو زايد جلدي وقد يكون بسبب شرخ شرجي سابق ملتأم

تعليقات الزائرين

م م

انا نزلت ليه قطعه من اللحم وممكن ادخلها بصباعي في فتحه الشرج بس من غير نزول دم كان شعور بحرقان بسيط وحكه بسيطه وراحت بس لحد الان لسه نازله هتترفع ولا هتفضل موجوده علي طول وهل دي بواسير ؟

icon 2 أكتوبر 2021
زائر زائر

افضل علاج للبولسير الملتهبة.. اعاني منذ ٣،شهورمنها . استخدمت الدهون وابتحاميل.. تعطي نتيجه في اول يوم ثم يعود الالم حاد جدااا

icon 9 سبتمبر 2022
زائر زائر

انا نزلت ليه قطعه من اللحم وممكن ادخلها بصباعي في فتحه الشرج بس من غير نزول دم كان شعور بحرقان بسيط وحكه بسيطه وراحت بس لحد الان لسه نازله و في بعض الوقت تكون مؤلمة جدا لحد سيلان الدم

icon 29 نوفمبر 2022
Ahmad Reda Ahmad Reda

في الم في فتحت الشرج وفي قطع خفيف داخليه ممكن الافاده

icon 26 ديسمبر 2022